BA Botaniek

Carnaval BA Botaniek

Terugblik

Wat een onvergetelijke week hebben we achter de rug op onze school! Een bruisende carnavalsweek vol kleur, creativiteit en vooral heel veel plezier.

De gekte begon op maandag met allerlei gekke kapsels. Gekken Haren en zorgde voor een dag vol gelach en zelfexpressie. De energie was voelbaar en zorgde meteen voor een geweldige start van de week.

Op Dinsdag was er een explosie van kleuren tijdens de Fluodag. Leerlingen schitterden in neon en straalden als nooit tevoren.

Woensdag brachten we de school in beroering met de Gekke Hoeden Dag. Van extravagante creaties tot hilarische hoeden, het was een lust voor het oog. De gangen werden een catwalk vol unieke hoofddeksels.

Donderdag was gereserveerd voor de Gekke Schoenendag. Van clowneske schoenen tot bonte sneakers, de diversiteit aan voetmode was indrukwekkend. De leerlingen stapten letterlijk uit hun comfortzone!

En last but not least, op vrijdag bereikten we het hoogtepunt van onze carnavalsweek met een feestelijke afsluiting. Carnavalskostuums kwamen uit de kast, en onze school veranderde in een kleurrijk festijn van verklede leerlingen. De leerlingenraad, de drijvende kracht achter dit spektakel, deelde prijzen uit aan de best verklede leerlingen.

Dankzij jullie enthousiasme en creativiteit werd deze carnavalsweek een onvergetelijk avontuur. Laten we samen terugkijken op een week vol lachen, plezier en verbondenheid.

Vorige artikel Terug naar het overzicht Volgende artikel