Werken bij BA Botaniek

Ben je geïnteresseerd in een job bij onze school? Dan vind je op deze pagina meer informatie.

Solliciteren bij BA Botaniek

Vacatures

Open vacatures plaatsen we op de website van de VDAB. Je kan deze hier vinden.

Vrije sollicitaties

Wij werven ook uit de vrije sollicitaties die we doorheen het schooljaar krijgen. We raden je dan ook aan om zelf een mail te sturen met je CV en een korte voorstelling van jezelf. Je mag dit sturen naar directeur@babotaniek.be (Jelle Verelst).

Volgend schooljaar

Interesse om volgend schooljaar bij ons te komen werken? Stuur een mail met je CV en motivatie naar directeur@babotaniek.be (Jelle Verelst).

BA Jobdag

Ben je op zoek naar een job in het onderwijs? Fijn, want wij zoeken heel wat nieuwe leerkrachten! Kom dus zeker langs op de BA Jobdag op woensdag 8 mei. We ontmoeten je graag tussen 14 en 17 uur voor een persoonlijk interview. Wie weet vinden we een match tussen jou en één van onze campussen!

Schrijf je hier in.

Open Scholendag

Benieuwd wat er achter de klasdeuren gebeurt? Even proeven van het lerarenberoep in onze school? De sfeer in het praktijklokaal verzorging of het labo chemie opsnuiven? Een laatste duwtje krijgen richting onderwijs? Of ben je bijna afgestudeerd als leraar en wil je ontdekken hoe het er aan toe gaat in onze school?

Tijdens de Open Scholendag op donderdag 16 mei 2024 krijgt al wie overweegt om leraar te worden de kans om te proeven van het lerarenberoep: lessen of een vakvergadering volgen, toezicht houden, overleggen of een handje toesteken … en tussendoor onze leraren de oren van het hoofd vragen over wat lesgeven nu echt inhoudt. Misschien wil je wel blijven?

Meer info op de website van Vlaanderen.be. Inschrijven kan tot 1 mei. Nadien toch nog interesse? Stuur dan een mailtje naar directeur@babotaniek.be