Infodagen bij BA Botaniek

Onze volgende infodag op de campus is op 28 juni, gericht op leerlingen en studenten die in het tweede tot zevende jaar willen instromen. Kom kennis maken met onze school en onze opleidingen!

Infodagen op de campus

Vrijdag 28 juni 2024 | 16.00u tot 19.00u

Infodag bij BA Botaniek (secundair onderwijs)

Op vrijdag 28 juni organiseren we een infodag gericht op nieuwe leerlingen die nog op zoek zijn naar een nieuwe school. In het bijzonder zullen onze collega's van de bovenbouw (2de tot 7de leerjaar) klaar staan om je verder te helpen. Ben je afgestudeerd en heb je interesse in onze zevende specialisatiejaren? Dan ben je ook meer dan welkom!

Zaterdag 31 augustus 2024 | 9.00u tot 12.30u

Infodag bij BA Botaniek, vooral gericht op onze 7de jaren. Maar start je in september op onze school en wil je graag al eens langs komen dan is dit ook het uitgelezen moment!

Een terugblik op onze infodag van maart

In maart hielden we een meer dan geslaagde infodag! Toekomstige leerlingen konden praten met leerkrachten en beleid, workshops rond gezondheid en wetenschap volgen of gewoon al eens kennis maken met onze warme en ambitieuze aanpak!

Lees meer.

Verpleegkunde in Mechelen

BA Botaniek biedt, in samenwerking met Erasmushogeschool Brussel, de opleiding Graduaat (HBO5) verpleegkunde aan in Mechelen.

Verpleegkunde in Jette

BA Botaniek biedt, in samenwerking met Erasmushogeschool Brussel, de opleiding Graduaat (HBO5) verpleegkunde aan in Jette.

Contact

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen? Neem contact met ons op!