BA Botaniek

Infodag: Een geslaagde dag op onze school!

Terugblik

Op onze recente infodag op zaterdag 09/03 opende onze school haar deuren voor toekomstige leerlingen en hun families, en het was een ware triomf van ontdekking en plezier! Met een scala aan boeiende activiteiten en informatieve stands was er voor elk wat wils.

Alle vakken waren vertegenwoordigd met levendige infostands, waar enthousiaste leraren de bezoekers informeerden over de diverse vakgebieden en studiemogelijkheden. Van wiskunde tot literatuur, van wetenschappen tot kunst, elke hoek van onze school straalde met kennis en passie.

De leerlingenraad zorgde voor een extra dosis spanning met een boeiende zoektocht, waarbij bezoekers letters moesten vinden om een geheime boodschap te ontcijferen en kans te maken op leuke prijzen. Het was een ware uitdaging die zowel jong als oud op hun tenen hield.

De zoete geur van versgebakken Madeleine cakejes vulde de gangen, dankzij onze getalenteerde leerlingen die hun culinaire vaardigheden toonden. Bezoekers konden genieten van deze heerlijke lekkernijen terwijl ze de school verkenden.

Voor de jongste bezoekers was er zelfs een speciaal ingericht lokaal als kinderdagverblijf, gerund door onze toegewijde studenten van de richting basiszorg en ondersteuning. Hier konden ouders met een gerust hart rondkijken, wetende dat hun kleintjes in goede handen waren.

Het chemielokaal bracht de wonderen van de wetenschap tot leven met boeiende proefjes en experimenten. Bezoekers konden zelf deelnemen aan deze spannende activiteiten en hun nieuwsgierigheid naar de wereld van chemie bevredigen.

Kortom, onze infodag was een grandioos succes, waar educatie en plezier hand in hand gingen. We willen alle bezoekers, leraren, leerlingen en organisatoren bedanken voor hun bijdrage aan dit fantastische evenement. We kijken ernaar uit om binnenkort nieuwe gezichten te verwelkomen in onze schoolgemeenschap!

Vorige artikel Terug naar het overzicht Volgende artikel