BA Botaniek

Halloween

Terugblik

Op een duistere oktoberdag werd onze school getransformeerd tot een enge wereld van griezelige verrassingen. De leerlingenraad en leerkrachten had een onvergetelijke Halloween-ervaring voorbereid met een indrukwekkende griezelgang en een angstaanjagende catwalk.

De kelder van de school werden omgetoverd tot een spookachtig labyrint met angstaanjagende decoraties, inclusief spinnenwebben, mysterieus gloeiende pompoenen en griezelige muziek die de sfeer nog enger maakte. Leerlingen en docenten genoten van een angstaanjagende wandeling door dit enge doolhof.

Onze getalenteerde leerlingen hadden gewerkt aan hun Halloweenkostuums en op de catwalk presenteerden ze met trots hun angstaanjagende creaties. Van bloeddorstige vampieren tot zombieverschijningen, van gruwelijke heksen tot mummieachtige wezens, de creativiteit was werkelijk adembenemend.

De leerlingenraad organiseerde een kostuumwedstrijd en de spanning was voelbaar terwijl de deelnemers hun kostuums toonden. Na zorgvuldige overweging werden de prijzen voor de beste kostuums per graad uitgereikt. De winnaars kunnen met trots zeggen dat ze tot de engste en meest creatieve kostuums behoorden.

Halloween was op onze school een onvergetelijke dag vol opwinding, creativiteit en angstaanjagende momenten. We willen iedereen bedanken voor hun inzet om deze griezelige ervaring mogelijk te maken.

We kijken nu al uit naar wat ze volgend jaar voor ons in petto hebben!

Vorige artikel Terug naar het overzicht Volgende artikel